Menü

Yeni Yıl Tatili


Yeni Yıl Tatili

Kar Olmadan Yılbaşı Olmaz Diyenler?

Yeni yılın ilk günlerinde beyazın verdiği huzuru yaşamak isteyenler için üç önerimiz var. İstanbul’a çok uzak olmayan ve kayak yapmasını ister bilin ister bilmeyin, keyifli zaman geçirmeniz için bütün olanaklara sahip Uludağ ilk sıraya alabilirsiniz. Yılbaşı gecesine özel eğlenceleri ve aktiviteleriyle de sabaha kadar eğlenebilir ve sonraki günlerde de tatilinize devam ederek yeni yıla yenilenmiş olarak girebilirsiniz.  Uludağ fiyat olarak diğer kayak tesislerine göre biraz aha pahalı gelirse eğer o halde İstanbul’dan uzak sayılan fakat hava yolu taşımacılığıyla uzakların yakın olma fırsatından da yararlanarak Erzurum veya Erciyes’i tercih edebilirsiniz. Uludağ’a göre biraz daha sakin olan ve ücret olarak da daha uygun fiyatlarla eğlencenin doruklarına varabileceğinize bu tesislerde şömine başında huzurlu bir şekilde yeni yılı karşılayabilirsiniz.

Palandöken, Erciyes veya Uludağ’a uçakla seyahat ederek kısa olan tatilinizde seyahat yorgunluğunu yaşamadan gidiş- dönüşünüzü planlamak için ucuzauc.com aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz. En uygun uçak bileti fiyatları için seyahat rotasına göre ana sayfamızda uçak bileti sorgulaması yapabilirsiniz.

Yeni Yıl’a Deniz veya Göl Manzarasını Tercih Edenler?

İstanbul’da yaşıyorsanız ve yeni yılda İstanbul’un büyüleyici manzarası eşliğinde karşılamak istiyorsanız o halde Prens adaları tam size göre. Ormanlık alanları ve deniz kıyısına sakin yürüyüşlerle yeni yılın ilk günlerini geçirebileceğiniz Büyükada, Heybeliada veya Madam Marta Koyu’na sahip sakin Burgazada’yı tercih edebilirsiniz.

Ağva’da bir başka seçenek olarak değerlendirebileceğiniz gibi Abant Gölü ‘de kesinlikle seçenekleriniz arasında olması gereken yerler. Yeni yıl eğlencelerinin yaşandığı bir geceden sonra orman veya deniz kenarında yalnız veya sevdiklerinizle beraber yeni yılın düşlerine dalabilirsiniz.

Bir yıla nasıl başlarsanız öyle devam eder kanısındaysanız o halde biraz çılgınlık yapıp 4 günlük tatilinizi yurt dışında değerlendirmeye ne dersiniz.

Yılbaşı Tatilini Yurt Dışında Geçirmek İsteyenler

Schengen vizeniz varsa Schengen vizesinin geçerli olduğu Avrupa ülkelerine kaçamak yapabilirsiniz. Az zaman kaldığından vize işlemleriyle uğraşmak istemiyorsanız müşteri temsilcimizle iletişime geçebilirsiniz. Sizin için en kısa sürede gerekli düzenlemeleri yaparak vizenizi alabiliriz. Vize masrafıyla uğraşmak istemiyorsanız da o halde Lviv, Moskova, Ukrayna gibi vizesiz seyahat edebileceğiniz ülkeleri de tercih edebilirsiniz. Amsterdam veya Viyana ilk önerilerimiz arasında olsa da Yılbaşı tatilinizi nasıl geçirmek istediğinizi hayal edin biz hayalinizi gerçekleştirelim.