Menü

Las Vegas’ta Gezilecek Yerler Nelerdir?


Las Vegas’ta Gezilecek Yerler Nelerdir?

Las Vegas’ta hem gezilecek yerler bakımından hem de yapılacak aktiviteler bakımından oldukça önemli bir yere sahip olan ve neredeyse dünyada eşi benzeri olmayan bir yerdir. Mutlaka ve mutlaka buranın kültürü, ortamı, gezilecek noktaları ve manzaraları gibi birçok noktayı keşfederek kendinizi ayrı bir dünyadaymış hissi yaratabilirsiniz. Burada diğer şehirlerden farklı olarak sınırsız eğlence imkanı mevcuttur. Las Vegas’ta ünlenmiş ve simge mekân haline gelmiş gezip görebileceğiniz mekanlar şu şekildedir;

The Strip

Kentin en dikkat çekici ve en çok merak edilen noktası The Striptiz. Las Vegas’ta en ünlü yerlerden bir tanesi olan The Strip’gediğiniz zaman kendinizi ışıltılı bir mekânın içerisinde hissedecek ve buranın canlılığı ile birlikte enerji depolayacaksınız. Las Vegas’a geldiğiniz zaman mutlaka ilk durağınız burası olmalıdır. Neredeyse 7 kilometreye yakın cadde uzunluğu mevcut olmakla birlikte 14 büyük otel de burada barınıyor. Aynı zamanda kentin bu denli popüler olmasının en büyük nedenlerinden bir tanesi de kumarhanelerin burada bulunmasıdır.


Fremont Street Experience


The Strip keşfi yapıp orada eğlencenin tadına vardıktan sonra daha fazla eğlenceli bir nokta isterseniz Fremont Street Experience eğlenceli ve renkli dünyanın adresidir. Burası hem alışveriş yapabileceğiniz hem de eğlence mekânlarının olduğu bir alışveriş merkezidir. Sevdiklerinize buradan Las Vegas hatırası alabilirsiniz. Çeşitli ışık şovları ile farklı bir alışveriş merkezidir. Oldukça farklı bir aktivite olan Fear Attraction ile yaşayan ölülerin dünyasına girerek farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Bellagio Las Vegas

Gezi bir yana birbirinden renkli otelleri ile gönüllere taht kuran Bellagio Las Vegas’ta konaklama yapabilirsiniz. Otel konusunda kendini kanıtlayan noktalardan bir tanesidir. Konsept konusunda kendini kanıtlayan ve The Strip gibi çeşitli konseptlere sahip otelleri mevcuttur. Burada her sezon farklı bir şekilde yenilenen botanik bahçelerini inceleyerek sanat galerisinde gezme fırsatı elde edebilirsiniz.

Statosphere Las Vegas

Kentte oldukça yüksek binalar hâkim olsa bile hiçbir bina Stratoshphere kadar yüksek değildir. 350 metrelik kulesi 2.444 kapasiteli yatağa sahip olan oteli vardır. Aynı zamanda bu otel içerisinde 108. Kata çıkmak 37 saniye süredir. Bu kata çıkarak eşsiz bir deneyimin keyfini sürebilir. The Strip ile yakın bir mesafede olmasından dolayı dilerseniz akşam olduğu zamanda The Strip’in keyfini çıkarabilirsiniz. 360’lık bir manzara izleme fırsatı sunan stratosphere ile Las Vegas’a kuş bakışı bakabilirsiniz.

Red Rock Kanyon

Kent içerisinde birçok aktivite akşam saatlerinde yapılsa da gündüz saatlerinde yapılabilen aktivitelerde mevcuttur. Red Rock geçmiş dönemlerde tektonik hareketler sonucunda oluşan bir noktadır. Kızıl renkli bir kayadır. Işık atmosferi oldukça farklıdır. Buraya gelerek dilerseniz kamp yapabilir, doğa sporları ile ilgilenebilirsiniz.

Las Vegas tam anlamıyla bir eğlence mekânıdır. Eğlence severlerin mutlaka gezip görmesi gereken bu noktaya gelerek farklı eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.